Missie

Carron Promotions zet al meer dan 25 jaar in op service en kwaliteit. Het is onze missie om klanten, organisaties en bedrijven te helpen om door middel van het juiste aanbod van kledij, relatiegeschenken of premiums hun naamsbekendheid te vergroten. Business gifts creëren die u en uw relaties bijblijven, dat is onze missie. Samen met u zetten wij ook in op het vinden van gepaste werkkledij of promotionele textiel. Maak van uw medewerkers merkambassadeurs voor uw bedrijf.

Visie

Bij Carron Promotions streven wij er naar om kwaliteitsvolle items en kledij op een maatschappelijke verantwoorde manier bij onze klant te leveren. Wij streven ten allen tijde naar een maximaal resultaat tegen een scherpe deadline en uitstekende service. Bovendien garanderen wij u dat onze productie gebeurt volgens de gereglementeerde arbeids- en veiligheidsnormen. Onze gepassioneerde medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en zoeken samen met u
naar de beste oplossing voor uw uitdaging.

Waarden

Bij Carron Promotions dragen wij volgende drie waarden hoog in het vaandel:

Mens- en klantgericht werken: Een veilige en inspirerende werkomgeving waar mensen gemotiveerd worden om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. Het onderhouden en uitbouwen van een succesvol netwerk van partners (leveranciers, klanten en relaties) om gezamenlijk continu te verbeteren en toegevoegde waarde te creëren.

Het verschil maken door duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Kwaliteit: Onze gecertificeerde relatiegeschenken én promotionele (werk)kledij leveren een substantiële meerwaarde bij de positionering van een merk, bedrijf of event. Wij dragen zorg voor een optimale service, kwaliteit en prijs.

Catalogi

Blader door onze catalogi en laat u inspireren.

Bekijk catalogi>

VOOR IEDER
BEDRIJF OP
MAAT ...

Afspraak

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Contact>